Aloe, ahogy a
természet szánta

A Forever Living a legnagyobb termelő és gyártó aloe vera és aloe vera alapú termékek terén a világon. Mi a szakértők vagyunk, az Aloe Vera Company.
Mi elköteleztük magunkat, hogy megtaláljuk a természet legjobb forrásait az egészséghez és szépséghez, és megosszuk őket a világgal. A Forever ötvözi a tiszta aloe verát természetes és tudományosan fejlett, speciálisan kiválasztott összetevőkkel, hogy fokozhassuk az aloe előnyeit.

Termék közvetlenül a növényből, közvetlenül Önnek.

Attól a pillanattól kezdve hogy elültetjük az aloét, amíg el nem éri a Önt, mi irányítjuk a folyamatot.
A mi tulajdonunkban van a föld, ahol az aloe nő. Aloénkat kézzel takarítjuk be és kézzel filézzük, hogy kiszedhessük belőle az erőteljes zselét, és a legfrissebb, legtisztább aloe vera gélt adhassuk Önnek. Ezután aszeptikusan feldolgozzuk a betakarítás után pár órával, hogy megőrizzük frissességét.
Az egész a gyártási folyamat, mi több mint 1,4 millió minőségi vizsgálatot végzünk évente, hogy biztosítsuk, hogy élvezhesse az aloe vera erejét, mint ahogy a természet megteremtette. Képzelje el, ahogy egy aloe levelet felvágnak, és annak belsejét egyből használhatja.
Aloe vera tartalmú termékeink voltak az elsők, amelyek megkapták az Aloe Science Council pecsétjét összetételükért és tisztaságukért.

RólunkTÍMEA

A Foreverrel kb. 10 éve ismerkedtem meg......   

Elkezdtem használni a termékeket viszont akkor az üzlet terén nem tudtam fejlődni mert nem mutatták meg nekem, hogy kell csinálni nem kaptam meg a támogatást,  ezért a kezdeti lelkesedésem hamar abba maradt.
A termékek az évek alatt nálam bizonyítottak, úgyhogy az üzlet mindig is ott motoszkált a fejemben, viszont nem akartam csípni, harapni, tukmálni mint ahogyan megszoktuk másoktól.  
Amikor megnéztem a jelenlegi Mentoromnak és a csapatomnak a munkáját láttam, hogy itt megkapok mindent amire szükségem lehet ahhoz, hogy ebből az üzletből tudjak élni és mellette a személyiségem is fejlődjön.  
Nálam mindent kipipált az a tréningtámogatás amit itt kapnak az emberek, és ma már ezt Én is élvezhetem. Így megadatott az nekem, hogy anyagi biztonságot tudok teremteni, ebben a bizonytalan világban, mert szeretnénk családot alapítani és nem akarok másoktól függeni.

Lépj velem kapcsolatba!

Miről szeretne tanulni?
Termékek Üzleti Mindkettő
Kapcsolattartási adatainak megadásával Ön vállalja, hogy a marketing ajánlatainkat a  Adatvédelmi irányelvek.

Az egyszerűségért és a tisztaságért rajongóknak: Forever Aloe Vera Gel© 99,7%-os tisztaságú aloe levélbelső gélből.

  • Nem tartalmaz hozzáadott tartósítószert
  • Aszeptikus TetraPack csomagolás
  • Aloe Science Council által tanúsított minőség
  • C-vitaminban gazdag
  • Cukormentes
  • Vegán barát
  • Vegetáriánus barát
  • Gluténmentes

Nézz körbe Webshoppunkban!

Ez az oldal egy hivatalos Forever üzleti képviselőé
Szerzői jogok © 2022 Forever Living Products
x
A legjobb élmény érdekében sütiket használunk. Webhelyünk használatával elfogadja a sütikre vonatkozó irányelveinket.! More info.